Har haft en lugn och väldigt mysig men regnig fredag i Stockholm idag. Startade med en superfrukost tillsammans med min goa Molly på Mocco. Åt en macka, en jordgubbssmoothie och drack en kopp te med massa honung.

 

 

Sedan gick jag runt några timmar på stan. Fick med mig en polotröja från H&M hem som jag gillade väldigt mycket. Den kostade 299kr och var jätteskön. Har spanat in den några gånger sedan innan också.

 

 

Efter lite kvalitetstid med mig själv så gick jag och hälsade på en kompis som jobbar på Juiceverket. Beställde en supergod smoothie med bla casewnötssmör och dadlar i och så fick jag en stark ingefära shot i förhoppning om att förkylningen ska försvinna. Hängde sedan där ett tag och snackade lite skit med honom…

Innan det var dags att bege sig till Swedish Natural (föredetta Jasmineshair Hair) för att ÄNTLIGEN sätta i lite exensions igen hehe. Är så nöjd. Känner mig som en ny människa. Hårfärgen känns skitsnygg nu också.

 

 

Sen var det slut på det roliga och så tog jag tåget hem till Västerås. Sitter just nu i köket och dricker lite gott te som jag fick av Catja igår samt babblar lite med mamma och pappa. Det blir en lugn fredag för mig då jag bara vill bli frisk och fortsätta mitt PT-program… Hörs sen babes ♥

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna