Åker ner till Norrköping imorgon med syrran för att gå på Halloweenfest hos en killkompis som heter Melker. Han och några andra killar har styrt en stor fest ute på hans landställe. Jag kommer dock bara vara där några timmar då jag måste se till att bli ordentligt frisk nu inför alla resor jag har framför mig.

 

Kommer ha på mig det här imorgon. Snyggt va? Det är en rödluvan-dräkt fast inte den sexiga verisionen utan en lite mer classy med lånklänning och slits. Dräkten köpte jag HÄR! Lovar att ta en massa bilder ifrån kvällen om så önskas? Glad Halloween på er!

 

// I am going to a Halloweenparty tomorrow at a friend’s. I am so excited and I can’t wait to put my Red Riding Hood costume on. I promise you to show you some epic photos of the night tomorrow. Happy Halloween dear followers and lot’s of love //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna