Kickade igång helgen med lite mys i Mood gallerian i Stockholm med Molly. Vi snackade lite buisness och tog en varsin juice och smoothie på juiceverket och blev bjudna på halloween cupcakes. Fixade även brynen på rapade brow bar innan jag åkte hem till Västerås igen.


 

Igår var jag på stan med syrran och uträttade lite ärenden och smuttade på en frappe. Observera smuttadade för eftersom jag inte kan träna just nu så försöker jag hålla kosten åtminstonde. Går sådär dock… Har ni något tips? Har så svårt att hålla kosten när jag inte tränar. Har ni också det?

 

 

Har spenderat för många timmar i sängen den här helgen också. Har sett hela 14 avsnitt av serien Revenge och fått byta ljus tre gånger. Men har inte velat göra någonting då det enda jag vill just nu är att bli frisk så att jag kan börja träna igen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna