Det som hindrar oss oftast ifrån att inte testa nya saker eller kliva ut från våran trygghetszon är att vi inte vågar och tror att vi inte kommer klara av det. Men vet du vad? Allt det sitter bara i hjärnan och du förstör bara för dig själv om du tänker så. Vågar någon annan så vågar du också och klarar någon annan av det så gör du det också. Det enda som må hindra dig är du själv och dina tankar så se till att ändra på dem och våga ta steget mot dina drömmar.

 

Livet är för kort för att inte göra det bästa och det mesta av situationer och vägval och framförallt så är livet för kort för att ångra stegen man aldrig tog. Det är jätteviktigt att våga hoppa, misslyckas, lyckas och tro på sig själv. För vad är egentligen det värsta som kan hända? Och vad gör det egentligen om du nu skulle välja fel väg? Det är ju bara att resa sig upp, lära sig av sitt misstag och försöka igen och igen och igen innan det blir rätt.

 

Jag får mycket mejl och kommentarer av tjejer och killar som säger att dom inte vågar resa och inte vågar flytta utomlands. Så till er som säger att ni inte vågar flytta utomlands, ni vågar visst! Jag lovar. Bara gör det, jag tror faktiskt att det är fler som ångrar saker de inte gjorde än saker de gjorde. Och tänk vad mäktigt det är när man väl gjort något man innan inte trodde att man skulle klara av eller våga. 

 

Det är du som bestämmer över ditt liv och det är du som sätter dina spärrar. Ingen annan. Det handlar jättemycket om vad vi tänker och hur vi tänker om oss själva och ser oss själva, så se till att ändra på dom tankarna. Att tänka positivt kommer bara göra dig lyckligare. Tro på dig själv och våga ta steget för det kan inte bli mer än fel och vad fan gör det? 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna