När Catja ringde mig idag och sa åt mig att jag åka hem till henne direkt för att hon precis pratat med en ande och fångat det på film började jag gråta och sprang till bilen. Väl där så berättar hon hur hon stått ute i hallen och sett hennes papperslapp till tepåsen som låg i hennes tekopp snurra och flyga runt på ett oförklarligt sätt. Hon går in i köket och plötsligt slutade det. Där känner hon även närvaro. Catja kan nämligen känna närvaro av andar och energier. Hon kände att hon inte var ensam och ber denna någon som är i rummet bredvid henne att visa sig/ bekräfta att hen är där genom att snurra på tepåsen igen. Sagt och gjort den snurrade på sig. Därefter sprang hon ut och hämtade sin kamera för att fånga det på film och detta är vad som händer (Gå in HÄR för att se filmen). Tips, ta storbild då jag filmade lite tokigt med mobilen ifrån Catjas telefon.

 

Jag tror verkligen på andlighet och energier och har alltid velat uppleva något så att jag bara kan få det bekräftat samtidigt som jag är livrädd för det jag inte kan se och den här filmen gav mig verkligen bekräftelse på att det finns något mer. För att få en “tepåselapp” att snurra runt just sådär behövs det vind, du behöver verkligen blåsa och det var helt vindstilla och Catja blåste inte, vilket ni hör. Testa själva!!

 

Jag tycker att det är så coolt och jag kan inte fatta att min kompis faktiskt filmat det här. Nu vill jag bara uppleva något själv så att jag verkligen får det bekräftat till 100 procent för ni vet ju hur man är.. Har ni varit med om något? Snälla dela med er, jag tycker verkligen att det är så intressant det här och skulle älska att få höra berättelser om mer oförklarliga saker.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna