Babes! Ansökningen till världens bästa jobb börjar IDAG!!! Ni har nu chansen att få THE MOST AUSSOME JOB EVER – nämligen att bli Instagram manager för @aussiehairofficial, precis som jag blev för exakt ett år sedan. Och vet ni vad? Jag sitter tillsammans med fyra andra i juryn som kommer att välja ut vem som ska få drömjobbet.

 

Det är enkelt att ansöka, gör så här:

 

1. Posta bilder som du tycker representerar ”The Aussie World” på din Instagram och hashtagga dem med #aussomejob. Det kan vara en bild på en aussie produkt, en strand, palmer, kokosnötter, havet, you name it. Glöm inte bort att Aussie älskar hår! Mitt tips: Börja följa @aussiehairofficial för inspiration, där kan du även se vilka bilder de är ute efter!

 

2. Få sedan dina vänner att rösta på dig genom att gilla din bild på Instagram eller på Aussies tumblr. Alla bidrag kommer ligga uppe på Aussies tumblr så att du kan se vilka dina konkurrenter är och vad dom har och komma med.

 

Du kommer få en tur och returbiljett till Australien och 15 000 SEK (före skatt) i månaden. Tänk på att du måste vara 18 år och att jobbet sträcker sig i 6 månader med start nästa år. Exakt datum är Aussie flexibla med men någon gång i början av nästa år. Kom igen nu och ansök! Det här är det bästa jobbet som finns!!!

 

På aussiehair.tumblr.com/job kan du få all information du behöver om tävlingen!

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna