Åkte på en liten utflykt till Åsby idag tillsammans med mamma och Catja. Vi besökte en inredningsbutik och trädgård som hade hur mycket fint som helst. Det var jättemysigt att gå runt där och de hade julpyntat och fixat också. Ville köpa så mycket men måste hålla i pengarna. Kommer ju troligtvis tröttna på det jag köper innan jag hunnit flytta hemifrån.

 

Vill också bara börja gå och titta på julskyltningar, äta julbord och lyssna på julmusik redan nu så att jag hinner få lite julstämning innan jag åker till USA. Mamma och pappa som varit i USA i December tidigare år säger dock att det är världens julstämning där då Amerikaner är bäst på högtider, men vi får väl se. De senaste två åren när jag firat jul i Australien så har jag inte fått någon julkänsla alls nämligen så det är därför jag är så mån om att få det i år.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna