Måste sova, klockan är två och vi ska upp tidigt imorgon så hinner inte blogga så mycket om dagen men var nyss på Raffles Hotel och drack Singapore Slings med Helen och Ashley, en supergullig och energisk journalist från London. Tänkte dra en utgång på någon nattklubb men vi alla kände att det är bättre att vi åker hem och sover så att vi orkar med morgon dagen.

 

Ska ni till Singapore någon gång måste ni åka till Raffles Hotel och dricka en Singapore Sling, cocktailen uppfanns just där, på det hotellet så det är ju lite speciellt och jag tycker faktiskt att det är värt det trots att en drink kostar ca. 280kr. Något annat som är väldigt speciellt är att man får en stor skål jordnötter till drycken man beställer och sedan slänger skalet på golvet… vilket självklart resulterar i att hela baren är fylld med skal på golven.. Snacka om att det kändes fel att bara slänga skalet över axeln när man satt där och åt.

 

// Gotta go to sleep since it’s 2 am but just went to Raffles Hotel and had a Singapore Sling with Helen and Ashley, a journalist from London and that cocktail was actually soooo good. If you ever go to Singapore you seriosly have to go to Raffles and have a Singapore Sling even though it’s a bit pricy. I think it’s a must do //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna