Igår när vi kom tillbaka till hotellet var det bara att gå in på rummet och duscha och byta om inför middagen. Åkte sedan ner till hamnen för att ta en båttur i solnedgången vilket jag rekommenderar ALLA att göra. Fick en helt annan bild av Singapore. Älskar den här staden och hur de har bevarat det gamla men samtidigt är så modernt. Helt klart top 3 bästa städer jag besökt! Ni måste åka hit.

// Yesterday when we got back to the hotel I had a quick shower, did my make up and curled my hair and left for dinner. We started off the night with a boatride down by the river and the skyline was amazing! You’ve gotta do a sunset boatride if you go to Singapore sometime. It’s absolutley worth it! After last night I’ve decided that Singapore is on my top 3 list of coolest big cities I’ve visited //

 

 

 

 

Efter båtturen gick vi till en restaurang som heter Jumbo Seafood som låg precis vid hamnen och åt en fantastisk middag. Satt runt ett bord med ett snurrande bord i mitten och plockade vad vi ville vilket var allt ifrån chilikrabba till tofu och friterat bröd. Det var så gott. Bästa måltiden hittills utan tvekan. Den grisigaste måltiden också hehe. Servitörerna satte på oss haklappar till och med…

// During the boatride we hopped off and had an amazing dinner at a seafood restaurant called Jumbo Seafood. Tried everything from chili crab to tofu. It was so yummy. The best meal so far. There is doing about that! The messiest meal too though haha //

 

 

 

 

 

Från en måltid till en annan. 2 am dessert bar hette stället och det överraskade mig väldigt positivt!! Vi fick testa fyra olika annorlunda och kreativa desserter och alla var faboulous! Chefen själv kom förbi också och berättade om hennes koncept och designer. Hon verkade otroligt kreativ och hade designat supersnygga tallrikar b.la. Några av borden i restaurangen var till och med designade med choklad. Har tyvärr inget kort på dem men det var riktigt snyggt!

// From one meal to another. After the big seafood dinner we went to the 2 am dessert bar and got to try 4 different, creative and unique desserts. Janice, the chef herself came by and talked to us during the night as well which was really inspiring and cool. She seemed like such a sweet and down to earth woman //

 

 

 

Avslutade kvällen meden varsin känd Singapore Sling på Raffels Hotel som jag skrev om igår. Det är en känd cocktail här i Singapore som du måste dricka på Raffles om du är här. Tydligen kostade den 200kr och inte 280kr som jag skrev igår. Vilket fall då är hotellet jättemysigt och fint. Vitt och gammalt, googla så får ni se!! En dag ska jag också bo på det hotellet 😉 Lägg märke till jordnötsskalen på golvet by the way.

// Finished off our saturday night with a famous Singapore Sling at Raffles Hotel as I wrote about yesterday. I think you all should do it if you ever go here. The hotel itself looked amazing as well. It’s all white, vintage inspirerd and old which I love!! I wish I could afford to stay there. That would be something //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna