Efter middagen häromdagen så åkte vi och drack drinkar på den coolaste baren jag varit på som låg i China Town och heter The Library. Ni måste dit!!! Utifrån ser det nämligen ut som en pytteliten butik och när man kommer in måste man ange ett lösenord för att komma in (som baren ger ut varje måndag på facebook). Därefter öppnas en hemlig dörr, man kommer in i ett glasrum och voila så är du inne i baren.

 

Baren hade jäkligt schysst atmosfär, med härlig musik och världens ballaste cocktails. På bilderna ovan ser ni ett handplock av allt som fanns. Älskar att de skämtade till varje drink i menyn också. Jag tog en cocktail som hette Stylo Milo och i innehållsförteckningen stog det att den innehöll swag. På en bild ovan har ni även en dryck som hade ett brev från “James Bond” och ännu en annan kom med en söt flaska på sidan som hade cocktailen inuti så att man fick hälla i den alldeles själv. Annorlunda, supermysigt och hippt! Älskade konceptet.

 

// After dinner the other day we went and had cocktails in the coolest bar I’ve been to that was in Chinatown called The Library. You must go there!!! From the outside, it looks like a tiny little cute shop, and when you enter you must say a password to get in (that the bar publishes every Monday on Facebook). Then you will be introduced to open a secret door, you get in to a room full of mirrors, opens another door and voila, you’re inside the bar.

 

The bar had a cool atmosphere, with great music and such cool cocktails. In the pictures above you can see photos of some. Love that they joked with some of the ingredients in the menu too. I took a cocktail named Stylo Milo and in the table of contents it said that it contained “swag” haha. In one picture above, you’ll se a drink that had a letter from “James Bond” and another came with a cute little bottle on the side that contained the actual cocktail which means you had to pour it in all by yourself. A supercozy and super chic place! Loved the concept //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna