// DRESS rosewe / SHOES dinsko / VÄSKA hm //

 

Sitter just nu i hotell lobbyn och bloggar i väntan på att vi ska åka och äta middag på Regent Hotel innan vi drar vidare till flygplatsen och åker hem. Har dock fått problem med passet här borta i Singapore så hoppas jag kommer hem! Panik! Fick världens stress när jag satt och skulle checka in medans vi åt lunch och det står ERROR eftersom att mitt pass går ut 10e maj, alltså mindre än 6 månader fr.om idag.. Hade jag åkt hem igår hade det varit lugnt men nu vet jag inte hur det blir.

 

Någon som varit med om liknande? Passet måste nämligen vara giltigt 6 månader efter att man lämnat Singapore för att man ska få vara här vilket mitt nu uppenbarligen inte är (!!) Konstigt att jag ens kom in i landet dock.. Det skulle dom tydligen nekat mig att göra egentligen.

 

// Sitting at the hotel lobby blogging while waiting for the others to come back so that we can have dinner before heading to the airport. Talk to my mum now as well since I’ve got some problems with my passport but she tells me it will be fine so let’s hope I’ll get on the flight back home to Sweden tonight haha. I’ll probably burst out crying if not//

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna