Ett hett Singapore tips är att åka upp till rooftop baren Indochine som ligger i Gardens by the bay vilket också är värt en visit då det är en trädgård med dessa “framtidsträd” som lyser upp jättefint på kvällarna och har ljusshower varje kväll med musik som var mysiga att titta på.

 

För att återkomma till baren så är det en rund rooftopbar med fantastisk utsikt över Singapore. Gillade att det inte var några glasväggar eller buskar i vägen också utan bara utsikt!! Att komma in kostar 18 Singapore dollar alltså ca. 110kr och sen låg cocktailsen runt samma pris. Värt pengarna! Det var verkligen FANTASTISK utsikt. Önskar att man kunde fånga exakt hur det var på bild men det är ju rätt svårt även fast en bild säger mer än 1000 ord.

// Another cool place you’ve got to visit is the rooftop bar Indochine that’s in the Gardens by the bay which is also worth to go have a look at. It’s cool “future trees” that light up in night and they have a light show every night as well which is free and is fun to go see. But back to the bar, it’s an amazing view from there. You’ve gotta go up there and have a drink in the sunset!! It is a entry fee of 18 dollars and cocktails are about the same but it’s so worth the money //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna