Kan omöjligt lägga in vad vi gjort här i Singapore i kronologisk ordning nu då jag blandat ihop allt haha men imorse så var vi i varje fall och gick en Tree Top Walk i MacRitchie. Det var så himla varmt men ack vad skönt det kändes efteråt. Har ju inte tränat på ett tag nu så ser fram emot att sätta igång med min PT Karna på World Class när jag kommer hem igen. Det här var ju inte ens uppvärmningen.. 

 

// It’s impossible to write about everything we have done in chronological order but guess that’s fine anyway. This morning though we walked the Tree Top Walk in MacRitchie which was really nice. It was so hot though but felt really good afterwards. Can’t wait to start working out with my personal trainer again when I get back home to get in shape for Morocco //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna