Var och käkade en fyra rätters på en restaurang som heter Wild Rocket i måndags i Singapore. Den låg lite off och precis brevid ett hostel och var väldigt liten och charmig. Maten var supergod och väldigt annorlunda. Glass med fiskröra och grön pannacotta med någon lokal krydda b.la. Drack ett jättegott vitt vin till maten också som ni ser bild på ovan.

 

// On Monday we had a 4 course dinner at a restaurant called Wild Rocket. It was a charmig and very small 4,4 star restaurant with a Singaporian celebrity headchef called Willin Low. The food was so nice and we had a lovely white wine with the dinner as well //

 

 

 

Det var Singapores kändaste kock Willin Lows restaurang och han kom ut och berättade för oss vad det var vi åt efter varje rätt serverats vilket var lite roligt. Ännu roligare är det att självaste DAVID BECKHAM personligen bjudit in Willin till hans super VIP lanserings event här i Singapore på fredag. Tänk att bli bjuden av David Beckham himself på David Beckham himselfs event liksom!!!!! Rätt coolt. Rätt coolt att han började följa mig på Instagram igår med. Kocken alltså, inte Beckham haha (I WISH..)

 

// It was really nice meeting him and listening to him talking about each course we had. An even nicer or should I say an even cooler thing is that David Beckham personally has invited the chef to his launching VIPevent of his own Beckham Wiskey. I MEAN WHO GET’S INVITED BY DAVID BECKHAM TO HIS OWN EVENTS? //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna