GUESSSS WHAT? Har startat en webshop eller borde jag säga hälsoshop!!! Säljer dock bara två produkter, ett hälsopulver som bara innehåller bra grejer och som jag alltid blandar i smoothies för att få en godare smak + en kropps-/ansiktsgel som är mirakulöst bra för huden. Gå in och checka in min webshop HÄÄÄÄÄÄÄÄR som jag faktiskt gjort alldeles själv och beställ Foru pulvret framförallt!! Skulle inte klara mig utan det, på riktigt. Jag använder det ALLTID i mina smoothies.

 

P.S. Enklast är att köpa produkterna och swisha mig pengar men det funkar med banköverföring också. Hoppas ni gillar produkterna och att ni kommer använda dem lika flitigt som mig. Och glöm inte bort att kolla under fliken ”Recept” för goda smoothies man kan göra med pulvret.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna