Har förstått att det är många som är intresserade av hur det går med mina bröst så tänkte ge er en liten update. Sist jag var på vårdcentralen så gick det ju inget vidare. Tyckte min läkare var otrevlig, okunnig och bemötte mig otroligt skeptiskt bara för att hon “inte tyckte att mina bröst alls SÅG stora ut”. En bedömning hon inte gjorde utifrån en undersökning eller närmare titt. Tror till och med jag hade jacka på mig när hon gjorde den s.k “bedömningen”…

Hon skrev i varje fall en remiss men skickade ett brev några veckor senare att hon behövde komplettera den med vikt och längd (något jag berättade för henne redan på första mötet men tydligen var tvungen att berätta igen… I vilket fall så var det svårt att få tag i henne men en vecka senare så svarade hon och kompletterade remissen med min längd och vikt.

Efter ytterligare någon vecka blev jag sedan kallad på undersökning hos landstinget så jag har därför en bröstundersökning där nu på torsdag. De ska kolla om jag mina bröst passar in på måtten som behövs för att få operationen via landstinget och så lär vi väl prata om vilka problem jag har ännu en gång trots att det står i remissen och att jag dragit det hundratals gånger… Att man måste ligga i och vara på är kanske ingen nyhet. Kan berätta mer efter undersökningen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna