Hängde med Malin igår, vi gjorde inte mycket utan låg mest i min säng och snackade skit. Har haft sådana hektiska veckor och kände att jag äntligen kunde andas ut igår. Idag tog jag en promenad när jag vaknade, sen gjorde jag en stor frukost till familjen och nu ska jag iväg med Catja för att fota lite outfits till er. Köpte lite nya kläder i Stockholm jag tänkte visa er. Så vi hörs senare <3

 

// Had a calm and cosy saturday night with Malin. Have had so much to do lately that I really needed a quiet night and day yesterday and today for that matter haha. When I woke up this morning I went for a walk and then I made my family a big breakfast. Now I’m off to see Catja to take some photos. So I’ll talk to you later! //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna