Fick en valfria SPA behandling på Grand Hotel i Norrköping i 20-års present så har bokat in något som kallas “sportkuren” imorgon eftermiddag. Beskrivningen av behandlingen låter såhär Det bästa du kan ge din kropp efter ett träningspass eller en stressig period. Du börjar med ett mineralrikt bad, där massagestrålarna i badet både värmer och mjukar upp musklerna. Du masseras sedan med aromaolja som ger din kropp ny energi”.

 

En behandling som känns perfekt för mig just nu. Behöver stressa ner lite efter Singapore samt ge kroppen lite ny energi till surfresan i Marocko som jag kommer åka till nu på lördag (!!) Är så taggad på både Marocko och SPA behandlingen. Brukar ni unna er SPA eller massage?

 

// Got a SPA treatment for my 20th birthday so I’m going to do one tomorrow afternoon which will be amazing. I really need to relax right now and get my body in shape for Morocco since I’m going there saturday. Do you use to treat yourself with SPA treatments or massages? //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna