Har sedan första filmen av Hunger Games kom ut på bio varit extremt skeptisk och vägrat se någon av filmerna trots att alla andra älskat dem och försökt få mig att åtminstone ge filmerna en chans. Två killkompisar satte sedan på första filmen för någon månad sedan efter att vi hade ätit middag och jag älskade den!! Blev så arg på mig själv efter att vi sett filmen då jag hela tiden trott att Hunger Games skulle vara en fantasy och overklig film, så överraskades ju helt till det positiva. För det känns ju som att själva spelen skulle kunna hända i verkligheten och att detta skulle kunna vara ett framtida samhälle i vissa länder i världen.

 

Såg den andra filmen dagen efter att jag sett den första och har sedan dess längtat jättemycket till att Mockingjay part 1 skulle komma ut på bio vilket den gjorde igår/ inatt. Gick därför och såg den med ett gäng killkompisar i Norrköping igår. Filmen var jättebra, gick alldeles för fort och slutade väldigt spännande. Jag blev inte alls besviken vilket vissa andra verkade bli utan vill bara se mer. Gå och se den! Ge Hunger Games en chans ni också, tror faktiskt inte att ni heller kommer att bli besvikna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna