Ovan ser ni några av mina favoriter ifrån tävlingen

 

Ta er sista chans att ansöka om The Aussome Job nu! Ansökningen måste vara inne innan måndag den 24e för då börjar nämligen mitt och de anda jurymedlemmarnas sökande efter den perfekta Instagram Managern för @aussiehairofficial! Så glöm inte att rösta på era favoritbilder. Vill bara tillägga att det inte bara handlar om att samla likes för att vinna jobbet. Det krävs mer än så, låt säga att du bara får 3 likes på din bild – du kan fortfarande vinna jobbet.

 

Vi i juryn kommer på tisdag att välja ut 20 st nominerade som går vidare i tävlingen så skynda #hashtagga era Aussome pictures med #aussomejob innan det är försent. Ni vill inte missa den här chansen. Alla nominerade får även med sig en varsin Aussie favorite hair miracle by the way (!!)

 

Läs mer om ansökan och ansök HÄR!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna