Var uppe hos landstinget idag här i Västerås och träffade en läkare och blev äntligen ordentligt undersökt. Hon mätte och kollade och konstaterade att jag får göra en operation om jag vill. Eftersom att jag inte riktigt hade koll på risker och komplikationer som kan uppstå av operationen så bad jag att få tänka över ett beslut i några dagar. Jag tror dock att jag kommer gå vidare med operationen och genomgå den för jag har ju verkligen velat göra den ett bra tag nu. Men är det inte konstigt hur man ens blir det minsta osäker nu när man fått svart på vitt att man får göra operationen när man varit så bombsäker innan när man inte visste vad som skulle hända. 

 

Någon som varit med om samma erfarenhet och vet mer om risker för en sådan här bröstoperation? Eller hur ärren blir och om det är något som syns när man har bikini eller bh? Skulle jag tacka ja till operationen men sedan ångra mig så kommer jag ju aldrig få göra operationen via landstinget igen så det gäller ju att jag är säker på min sak. För er som inte hänger med så är det en förminskning av brösten som jag pratar om. Ni kan läsa mer om det i inläggen HÄR och HÄR.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna