Stressar nu för tiden upp mig själv väldigt ofta för framtiden och för att det hela tiden måste hända saker i mitt liv för att jag ska tycka att det känns roligt och spännande. Vad ska jag göra härnäst? Vad är nästa stora plan? Borde jag flytta till en egen lägenhet för att hitta någon slags trygghet och stabilitet i vardagen? Eller ska jag fortsätta att bo hemma, spara pengar och resa eller börja plugga? Vad fan ska jag göra? Vart är jag på väg? Det känns som att jag bara står och trampar på samma ställe och inte kommer någon vart och det känner jag mig just nu väldigt stressad över.

 

Kom på mig själv när jag låg i bubbelbadet på Grand Hotel att jag har svårt att slappna av också. Kunde liksom inte njuta av att vara där och inte behöva göra någonting. Det gav mig snarare ångest för att jag tyckte att jag borde ha ägnat den timmen jag ägnade där på något viktigare som typ att kolla så att mina fakturor betalats.

 

Pengar ger mig väldigt ofta ångest, även fast jag har pengar, rätt mycket pengar, så vill jag bara ha mer så att jag kan göra mer. Men trots att jag kanske tjänar dubbelt så mycket en månad, så gör jag inget speciellt med dem. Jag bara sparar och sparar, men vad sparar jag egentligen till? Måste man inte leva och unna sig lite här och nu också, jag kan ju inte bara spara alla mina pengar.

 

Något annat som stressar mig är att det alltid finns något att göra. Jag kan inte ligga kvar i sängen hela dagen och veta att idag har jag ingenting att göra för det finns fasen alltid någonting att göra. Behöver jag inte svara på mejl, så behöver jag förbereda blogginlägg, åka iväg fota outfits, leta samarbetspartners, träna, ringa den där kompisen, hämta paket, bokföra… you get it.

 

Jag tror att jag behöver ta tag i ohälsosamma relationer, prioritera mig själv och min kropp mer, följa hjärtat, ägna en dag i veckan åt att inte göra absolut någonting och fortsätta sträva efter ett liv jag inte behöver ha semester ifrån. Ett liv där pengar inte ska mig någon ångest eller stress. Ett liv där jag kan hjälpa de som behöver. Ett liv där jag kan göra vad jag vill, när jag vill. Det, det livet strävar jag efter och det livet, det ska jag ha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna