Åker till Marocko idag med Ellinor på Surfcamp med Lapoint i en vecka. Det ska bli så roligt men är också extremt nervös.. Någon av er som varit på Surfcamp någon gång? Tror vi ska surfa två gånger om dagen samt yoga på morgonen på stranden om man vill. Hur mysigt? Äeee, jag är övertygad om att detta kommer bli en resa jag sent kommer glömma. Lovar att uppdatera er så mycket som det bara går för nu jädrar ska jag lära mig surfa!!!!!

 

// I’m going to Morocco today for Surfcamp with Ellinor and Lapoint for a week. It will be so much fun but I’m a bit nervous as well. Any of you guys that have been on a Surfcamp before? I think we will surf twice a day plus yoga in the morning. How amazing will that be? Can’t wait!!!! Promise to give you daily updates. Morocco here I come //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna