(Bilderna är tagna från google, har ej hunnit fota här än)

 

Efter 1,5 timmes bussresa i en trång liten buss i spöregn med alla andra surfdeltagare så kom vi fram till surfcampet som ligger i Taghazout sent igår. Och eftersom att jag egentligen inte hade föreställt mig alls hur Marocko skulle vara så har varken blivit besviken eller överraskad hittills. Men har ju inte så mycket sett mer än lägenheten vi bor i och gatan utanför.

Kom i varje fall fram sent, fick nycklarna till vårt lilla crib och gick sedan ner till en restaurang där det var middag med de andra. Maten var överraskande god som vi fick. Kycklingspett med ris, grönsaker och magiska zucchinis som de hade gjort något speciellt med.Efter middagen så bjöds det på drinkar uppe i campet och tanken var väl att vi skulle gå upp vi också men vi var så trötta så jag totaldäckade i min pälsjacka i en av våra sängar. Vaknade sedan av ett böneutrop klockan fem på morgonen och fick panik för att jag inte visste vart Ellinor var då vi skulle dela säng och använda den andra som garderob. Men gick upp och kollade läget och tack och lov att hon låg och sov i andra sängen i andra rummet, trots att vi valt att använda den som en garderob haha.

Idag regnar det inte och jag bara längtar tills solen går upp så att jag kan få se hur Marocko faktiskt ser ut. Har ju bara sett det i mörker än så länge. Vi får hoppas att det blir varmare än igår också, satt nämligen med pälsjacka och frös vid middagen och somnade ju även i jackan haha. Men kvällarna är ju tydligen rätt kalla här eftersom att det är ökenklimat så lär väl bli päls resterande kvällar också hehe.

// After a 1,5 hour busdrive in the dark and pouring rain we finally arrived to the surfcamp that’s in Taghazout. Got the keys to our little apartment and went down for dinner at a restaurant with the others. The food was amazing so I had lots. After dinner we were supposed to go up and see the camp and have some drinks with the others but I fell asleep in my furjacket, in my bed and didn’t woke up until the next morning which is now haha.

It was really cold here in Morocco last night but so I’ve heard since it’s in the desert and that’s what you get. I was still a bit chocked about it though. Oh well, it’s not raining today so let’s hope for a wounderful and sunny day so we can explore this place a bit more. Talk to you later //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna