Det har varit jättedåligt väder idag och väldigt ojämna vågor så första surfen gick sådär. Stod inte ens upp en enda gång och då har jag surfat några gånger förut ju.. Kändes som att jag bara gled runt och fick verkligen inte in tekniken idag. Men men, imorgon är en ny dag. Vi surfade bara i ”white wash” idag dock men jag gillade det för får panik om vågorna är för höga.

 

I vilket fall så surfar man inte på stranden där campet är utan 10 minuter bort med bil på ett 5-stjärnigt hotell och där var det verkligen jättenajs med lounges, härlig stämning och supernajs pool. Fick inte så mycket bra bilder ifrån det idag då vädret var dåligt som sagt men har ju hela veckan på mig att visa er hur det ser ut där eftersom att det är där vi på level 1 (nybörjarkursen) kommer att surfa. Nu sitter vi på campet och chillar lite i väntan på middag. Alla killar sitter som ni ser på terassen och dricker öl och jag och Elli i soffan ni ser på en av bilderna. Ikväll blir det paella till mat och jag är så taggad. Är så hungrig!! 

 

// It has been really bad weather today and messy waves so the first surf was alright. I didn’t stand up at all though which was kind of enjoying since I’ve done it so many times before. But oh well. The beach the level 1 group is surfing at is at a really nice 5 star hotel with lounges, the nicest pool and all which is pretty sweet. It’s like a typical surf-bar there too which is dope. Now we’re back at the surf camp again and the pictures above is from the camp //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna