God morgon!!

 

Uppdaterar med lite bilder ifrån när jag surfat förut då jag inte har någon annan och lägga upp just nu då det inte blev så mycket foton igår pga vädret. Vilket fall så satt jag och snackade backpacking, bungy jump och snarkningar med tre killar vid middagen igår och blev så inspirerad till att åka och backpacka Asien i början av nästa år. Förstå vad roligt att åka och surfa i typ Bali eller Sri Lanka också liksom? Vet nämligen att Lapoint har surfresor dit också. Det som är så skönt med Marocko dock är att det är så nära hem och flygbiljetterna är billiga vilket gör det riktigt värt att åka i en vecka.

 

Nu ska vi skynda oss iväg och borsta tänderna och sen ska vi åka till det 5 stjärniga hotellet och surfa igen. Ska faktiskt bli riktigt kul idag för solen skiner och det är varmt. Hur härligt?? Vi hörs senare, kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna