Dagens surf gick bättre trots att det var sjukt starka strömmar i vattnet och blåste en del. Både jag och Ellinor stod upp yey vilket troligtvis var en av instruktörernas förtjänst skämtade då han sa: ”om ni inte står upp idag tjejer blir det 50 armhävningar”. Så det blev lite sagt och gjort och vi fick kämpa som tusan i vattnet. Ni förstår nog inte hur jobbigt det är att surfa. Hela kroppen tar stryk och det är verkligen ansträngande och svårt. Man måste ha lite tålamod alltså men gud vad kul det är. Jag och Ellinor har skrattat oss igenom lektionerna för att vi är så trötta och ser så efterblivna ut när vi ramlar av.

 

Förövrigt så sitter jag just nu uppe på terassen och äter lite snacks med några svenskar i väntan på maten. Ikväll blir det couscous och korv och sen någon efterätt med äpplen. Ska bli gött. Längtar tills imorgon när det är Barbeque och en stor fest på stranden! Hur kul??? Iiiiiih <3// Today’s surf went better. Both me and Ellinor finally stood up yey! But it was really strong waves that we had to struggle with today though.. You need to be patient if I say so haha. Oh well, now I’m waiting on dinner which will be great. Always hungry haha. And guess what tomorrow there is a Barbeque and a beach party? I think it will be amazing //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna