Nu har jag äntligen lite tid för bloggen. Dagarna är så intensiva här borta i Marocko så har knappt tid för att blogga. Igår så var vågorna som sagt alldeles perfekta så vi började med att surfa lite, käka lunch och sedan fick jag sätta på min spellista på surfklubben och så tränade vi lite balans genom att gå på lina. Efter det så gick vi ner till stranden och tog lite bilder med en fotograf och sen så fick jag och Elvira (tjejen ni ser till vänster på nedersta bilden) rida på hästar på stranden. Jag har aldrig suttit på en häst ens så snacka om att jag var livrädd när hästen började gå. Skrek “No no no, stop, take me down, stop!!!” haha.

 

// Now I finally have some time to blog. The days are so intense over here in Morocco so I hardly have time for blogging. Yesterday was the waves as I said absolutely perfect so we started with surfing a little, had lunch, and then I put on my playlist on the surf club and practiced some balance. After that we went down to the beach and took some pictures with a photographer and then me and Elvira (the girl you see on the left side of the bottom picture) rode horses on the beach. I have never ever been on a horse so I was terrified when the horse started walking. Screamed “No no no, stop, take me down, stop !!!” haha //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna