Gårdagen började med surf och sen åkte vi på marknad i Agadir. Det fanns allt du kan tänka dig där, kryddor, Nike skor (fejk såklart men sjukt snygga), kläder, köksprylar, elektronik, mattor, frukt och nötter osv. 

// Yesterday started off with a surflesson, then we headed to a market in Agadir. There was everything you can imagine over there like spices, Nike shoes, clothes, electronics, fruit, nuts and so on //

 

 

 

Jag köpte denna lilla ask som jag tänkte ha som lite inredning, minne och prydnad hemma. Visst var den fin? Vet dock inte vad jag ska ha i den men antar att det bara får bli en inredningspryl till rummet.

// I bought this stunning little thing that I was thinking having as an interior piece in my room.

It’s lovely, hey? Don’t really know what to put in it though but might just use it as decoration //

 

 

 

Här är lite kryddor och sådant ifrån marknaden igår. Det var väl inget spektakulärt

men fortfarande väldigt kul att få ha sett och uppleva tycker jag.

// Here is a few spices and things from the market yesterday.

Nothing spectacular but still really nice to see //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna