Pictures: Tumblr

 

Nu byter vi ut värmen i Marocko mot kyla och engelsmän för next stop är inget mindre än: London. Åker direkt dit här ifrån Afrika och kommer spendera fyra nätter där för julshopping, julskyltning, barrundor och annat mys. Är supertaggad!! Speciellt på vår andra natt eftersom jag bokat ett litet lyxigare boende på The Landmark då (Yes, det är alltid jag som har koll på bokningar och sådant viktigt av mig och Elli hehe).

 

Får bara hoppas att vi kommer iväg trots stormen och regnet som dragit in över Marocko, samt bron som kollapsade igår.. Men jag tror inte det ska vara några problem. Blev varnade igår för att det kan vara så att flygen är inställda dock, men det lär ju märkas senare idag då vi inte flyger förrän 19 ikväll.

 

// Today we will go from hot to cold. Next stop: London!! We’re actually going directly from Morocoo to London for a few days of Christmasshopping, food and bars which will be so much fun. I’m so excited. Especially for our second night since I’ve booked us a more luxury stay at The Landmark //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna