När vi landade i London igår så jäktade vi in till stan, sminkade oss på tåget och drog direkt ut på Libertine och dansade hela natten. En promoter fixade in oss till både klubben och en VIP sektion och drinkarna flödade. Hade skitroligt och kände redan där och då att Londons uteliv slår allt!!!

Nu har vi precis checkat in på mysigaste hotellet ever, The Landmark Hotel och har blivit väl omhändertagna. Allt i minibaren ingår och room-service har sprungit fram och tillbaka till vårt rum med chokladpraliner, frukt, tända ljus osv. Älskar det här hotellet, det är så fint och har verkligen en underbar stämning och feeling. Nu ska vi ta ett varmt bad, dricka champagne och sen beställa take away innan utgång, xoxo

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna