Wow vad jag ÄLSKAR London!! Förlåt för att bloggen får lida lite när jag är här men dagarna är så intensiva och hektiska att jag inte ens hinner svara på mina vänners meddelanden och sms. Igår var vi på Tonteria och eftersom de firade sin födelsedag så var det verkligen show och drag vilket var så himla roligt!! Ännu roligare var det nog att jag stötte på Ashley i garderoben, journalisten jag var med i Singapore. Hur sjukt att vi möts där av alla ställen i hela London?

Idag mår vi som vi förtjänar och guess what????? Vi ska till The Victoria Secret Show Afterparty!! Showen spelas ju in idag så det kommer bli så himla roligt. Vi ska därför skynda oss in till Oxford för att försöka hitta något att ha på oss inför kvällen. Berättar mer sen, ha det bäst fina fina ni! Pusssss <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna