Skulle åkt hem imorse men eftersom att vi har så jävla roligt här borta så bestämde vi oss för att stanna några dagar till. Hade det skitroligt igår och fick så mycket komplimanger för vad jag hade på mig och hur jag såg ut. Det kom till och med fram folk till vår promoter under kvällen som ville ta kort med oss för att de trodde att vi var VS modeller. Att de trodde att Ellinor är det är ju mer än förståeligt men att jag skulle vara det???? 

 

Kaosens morgon by the way när jag vaknade av att en kompis kompisar kommit in på min Twitter och skrivit en Tweet som fick världens uppståndelse. Det påstods nämligen att det var en annan kille än vad det egentligen var som jag var på dejt med häromdagen så fick panik och skyndade mig till en internetuppkoppling och tog bort det. Vet inte hur länge tweeten hann vara uppe men wow alltså vilken sjuk hets det blev. Kan inte fatta att det blivit så stort på endast 30 minuter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna