Min Twitter brinner!!! Det har varit så mycket aktivitet och händelser att jag inte vet vart jag ska börja men tänkte försöka förklara för er hur det ligger till. Allt började med den hemliga dejten jag skrev att jag var på…

Bloggade om att jag varit på dejt men en person jag tror att många av er vet namnet på men berättade aldrig vem han var. Dagen efter vaknar jag av att min kompis Carro ringer mig och bara ”Hanna!!! Mina kompisar har kommit in på din Twitter och skrivit att den hemliga killen du var på dejt med var Ed Westwick” . Jag fick panik, skyndade mig iväg för att få internetuppkoppling och tog bort tweeten direkt och förklarade att det inte stämde.

Någon timme senare när jag fick internet igen så hade Expressen mejlat mig och frågat om jag ville ställa upp på en intervju ang ”nyheten” och det blev hysteri på Twitter och mejlen. Folk hade till och med kommenterat Eds Instagram och frågat om ”han varit på dejt med Hannalicious i London”. Det roligaste av allt är nästan att vår promoter har Ed som klient och att han bjudit hem oss till honom på lördag och att Ed också är bjuden och troligtvis kommer vara där. Att killarna som kom in på min Twitter därför valde just Ed är så komiskt och extremt random.

Vilket fall så har folk nu börjat bråka om mig och Ellinor på Twitter för att de stör sig på att vi har sån hybris ang. allt sjukt som händer i London. Vilket jag verkligen inte förstår när vi bara lever livet, mår så jävla bra och aldrig har haft såhär roligt i hela våra liv. Är så lycklig att jag inte vart jag ska göra av all energi liksom.

Jag twittrar och bloggar inte om allt det sjuka som händer och alla ”kändisar” vi sett för att verka bättre än någon annan eller tro att jag är någon. Jag skriver om det för att jag själv tycker att det är så jävla kul att få höra om sjuka berättelser och händelser som inte händer en själv. Tänker därför att ni också ska tycka att det är roligt att läsa om att vi var på samma klubb som Harry Styles igår och att jag varit på dejt med en kille ni vet vem det är. Jag menar, skulle inte ni också bara ”WAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!! Gissa vad som hänt? Jag står brevid Channing Tatum. Hur coolt?” om det hände er?

Ang. att jag och Ellinor spontant kom på en skitrolig idé om en realityserie som vi tror skulle bli så rolig och ville fråga om ni skulle gilla en reality serie med oss? Så förstår jag inte alls vart hybrisen i det ligger?? Att det finns många som gillar att följa oss på resor via våra bloggar och snapchats verkar det ju som. Det är tur att jag inte tar åt mig eller blir ledsen när folk som inte känner mig eller ogillar mig skriver saker om mig som inte stämmer. Jag har och kommer aldrig se mig själv som bättre än någon annan för det är jag inte. Jag är precis lika bra som er och jag vet att ni som följt mig och min blogg ett tag vet det också vilket är så skönt. Kände bara att jag ville förklara mig för de som uttalar sig om saker om mig när de uppenbarligen inte känner mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna