Sitter på ett cafe i Notting Hill för lite jobb. Har precis varit på ett givande och spännande möte med ett företag här i London och nu ska vi svara på lite mejl och göra undan lite jobb innan vi laddar för sista utgången innan det är dags att åka hem igen. Vi har inte råd att vara kvar längre så bokade ett flyg hem som går tidigt imorgon.

 

// Sitting on a café right now catching up with some work we have to do. Just came back from a meeting here in London as well which was interesting and exciting. Now we’re gonna sit here for a while and then get ready for our last night here in this lovely town. We will catch a flight home tomorrow morning since we can’t afford to stay here any longer //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna