Älskade The Box redan efter att jag precis kommit innanför dörren. För det första så ligger det i en liten gränd och väl inne så är det mörkt, lite hemligt och supermysigt. Det är ett litet ställe och så finns det två små scener där showerna är. Kvällen startade med att jag nästan blir uppdragen på scenen för att dansa med en dansare. Fick panik och bara ”nej nej nej nej nej, I’m nog going up”. För er som känner mig så vet ni nog att jag är den absolut sämsta människan i hela världen på att dansa så att i början av kvällen ställa mig där uppe var ett big no no. 

Sen gick vi till vårt bord, drack drinkar och rörde lite på höfterna. Därefter ser jag Harry Styles gå mot mig så vänder mig om till Elli direkt som tar tag i mig och ger mig en blick som bara bekräftade det jag sett. Efter det strök han sig förbi mig då han var tvungen att gå bakom mig för att komma förbi till hans bord och jag bara: OH MY GOOOOOOOD. Det här händer inte. Vad som helst kan verkligen hända.

När det sedan var dags för show kom vakter in med bänkar som vi fick sitta på och jag och Ellinor hamnade allra allra längst fram. Och det började sofistikerat men slutade så långt ifrån sofistikerat man kan komma. The Box är känt för att ha två helt galet sjuka shower under kvällen och det var sjukt!!! Så sjukt att Ellinor innan vi kom dit seriöst inte trodde att jag skulle palla att vara där. Precis innan det började slängde hon ur sig ett ”blunda om du inte klarar av det!!!”. Vi säger såhär, det enda jag gjorde var att gapa och skrika oh my god under hela kvällen.

Som summan av kardemumman så älskade jag The Box. Ni får inte missa att gå dit om ni besöker London. Vill typ bara hänga där resterande kvällar liksom. Det är så sjukt najs för hela stället och människorna där fick en att känna sig så speciell. Och jag menar hur roligt och bra är inte det? Observera att det både kan vara svårt och lite dyrare att komma in om man inte känner en promoter så se till att kontakta någon via Svenskar i London gruppen på fb typ som kan lösa in er. Tänk också på att det är fotoförbud så ta ej med kamera eller knäpp några kort. Därför jag tagit bilder från The Box från Google. Ska ni ta bild så får ni vara snabba för vakterna ser allt, xx

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna