Hade ingenstans att sova igår och eftersom priserna redan är höga i London och blev ännu högre när det var helg så bestämde vi oss för att åka hem så fort som möjligt. Nästa flyget gick 7 imorse så hängde på ett cafe hela eftermiddagen och gick sedan tillbaka till stället vi bott på dagen innan och duschade och fixade oss där för att gå ut och klubba en sista gång. Vi hamnade på Maddox och drack drinkar och dansade tills klockan blev 03.00 och vi kände att nä, nu är det nog dags att åka och hämta våra saker så att vi hinner med flyget.

 

Said and done, någon timme senare hade vi somnat på Heathrows flygplats, helt missat de hundra alarmen vi ställt och vaknade sedan tack och lov av en slump i panik över att min telefon försvunnit. Letade igenom väskan, jackan, allt och känner hur klumpen i magen börjar bli större och större när Ellinor brister ut i skratt då telefonen av någon konstig anledning hamnat på golvet nedanför mig. Får därefter springa bort till gaten och sov gott resten av flygresan. Minns inte ens att vi startade. Men nu är vi hemma igen och nu ska jag mysa min säng hela kvällen och göra absolut ingenting.

 

// Had nowhere to sleep yesterday because prices are already high in London and became even higher since it is weekend so we decided to go home as soon as possible. Next flight went 7 this morning so hung in a coffee shop all afternoon yesterday and then went back to the place we lived on the day before and showered and got ready to go out clubbing on our last night. We ended up at Maddox and drank cocktails and danced until 3:00 and then we said to each other that it was probably time to go and pick up our things so that we wouldn’t have to stress to the airport.
 
Said and done, an hour later we had fallen asleep at Heathrow airport, completely missed the hundred alarms on my phone and then thankfully woke up just by chance in a panic over that my phone had disappeared. Was looking through the bag, jacket, everything when Ellinor bursts out laughing saying the phone for some reason had ended up on the floor below me. Then we ran to the gate and slept well the rest of the flight. Do not even remember the takeoff. But now we are home again and now I’m gonna have a cuddle in my bed and do absolutely nothing //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna