(Surfhuset vi surfade vid varenda dag)

 

Har inte riktigt berättat om hur veckan i Marocko var i sin helhet så tänkte tillägna detta inlägg åt det. Vilken händelserik vecka vi hade med Lapoint alltså! Kommer aldrig glömma den här resan. Det hela började med att vi hamnade i en lägenhet på sidan av campet som vi sedan flyttade ifrån efter första natten då vi fick för oss att det spökade där, skrämde upp varandra och tillslut inte vågade gå dit. Så töntiga. Men bäst som personalen var som jobbade på Lapoint där så fixade dom det åt oss och lät oss flytta till in till campet trots att de säkert bara skrattade åt oss när vi sa att anledningen varför vi ville flytta var för att vi trodde att det spökade haha.

 

// Have not really told you about how the week in Morocco so I thought I would dedicate this post to it. What an eventful week we had with Lapoint guys! I will never forget this trip. It all started with the apartment on the side of the camp that we ended up in and only stayed in for one night because we thought it was scary staying there and not with the others  //

 

 

 

Ellinor stackarn fick sedan ”Moroccanbelly” och låg sjuk inne på rummet och spydde i ett dygn. Efter det hade vi världens otur då det blev storm vilket resulterade i filmmys såklart! Personalen bar ner madrasser och kuddar till ett av rummen, bjöd på te, tände ljus och så låg vi och kollade på film hela dagen istället. Vilket var supermysigt det också.

 

// Ellinor her poor thing then got ”Moroccanbelly”, and was sick and vomited for 24 hours. After that a storm got us which resulted in a moviedom with tea, candles and lots of pillows and blankets which was super cosy anyway //

 

(Ellinor och Elvira i sina sopsäckar i väntan på att få gå över bron som kollapsade)

 

Och dagen innan vi skulle flyga hem så kollapsade sedan en bro vi var tvugna att ta oss över för att komma till flygplatsen. Så när Lapoint sedan löst det hela med att vi skulle åka till bron, gå över den och sedan bli upphämtade av en annan buss på andra sidan bron så upptäcker vi att det är punktering på bussdäcket och så börjar det självklart spöregna. Jag och Ellinor bara skrattade. Vi hade verkligen sådan otur.

 

// And then the day before we were due to fly home a bridge we had to drive past collapsed. So when we then came up with a solution we discovered that there was a puncture on the bus tire and it started pouring down with rain. But we just laughed it all away and luckily got over and got in time to the airport //

 

 

 

Ja, ni har rätt! Det har varit en händelserik vecka men oj vad jag lärt mig mycket, skrattat mycket och haft det helt fantastiskt och jätteroligt ändå. Jag menar det är ju sådant här strul och lite kaosartade grejer som man skrattar åt när man ser tillbaka på det i efterhand. 

 

Jag menar, jag har lärt mig att surfa ännu bättre, träffat as sköna människor, hängt med locals och lärt mig en del om kultur och surfing, ätit god mat, fått massor med nya följare på Instagram (viktigt), fått lite sol, fått se mycket kultur, ridit på en häst på stranden (eller borde jag säga, suttit på en häst på stranden…hehe), träffat stora surfare och body boarders och helt enkelt blivit rikare på erfarenheter och minnen. Tack Lapoint och Marocko för den här resan! Den har varit fantastisk.

 

// So yes, it’s been an eventful week but hey I’ve learned a lot, laughed a lot and enjoyed it a lot too. It has been an amazing experience and I’ve got some really fun memories. I mean all of the chaos things that happened is what I will look back to and laugh about for the rest of my life now.
 
I mean I have improved my surfing skills, met beautiful people, been hanging out with locals and learned a lot about the Moroccan culture and surfingI’ve been eating good food, got quite a lot of new followers on Instagram (important), I’ve been getting some sun, seen a lot of culture, been riding on a horse on the beachmet with great surfers and body boarders and simply become richer in experiences and memories. Thanks Lapoint and Morocco for this trip! //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna