Blev bjudna på ett magiskt Afternoon Tea i Winter Garden inuti Landmark Hotel som vi bodde i en natt i London. Vi fick mackor, cupcakes, scones, te, kaffe i mängder och åt oss proppmätta. Blev verkligen behandlade som prinsessor på hotellet. Snacka om att de visste vad service innebär och hur man tar hand om sina gäster/ kunder. Kan verkligen rekommendera detta hotell och detta Afternoon Tea starkt om ni någon gång besöker London och vill unna er en natt på ett lyxhotell.

 

// Got invited for a magical Afternoon Tea in Winter Garden inside Landmark Hotel that we stayed in for one night in London. We got sandwiches, scones, tea, coffee and more and it was delicious. I would like to really recommend Landmark if you ever go to London and do wanna stay at a 5 star hotel. Loved it //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna