Har fått många frågor ang det här med promoters och vad de gör och hur man skaffar en. Så vad är en promoter? Vad gör en promoter? Och hur skaffar man en promoter? Här är svaret:

I London och New York bla så är det vanligaste och enklaste sättet att komma in på klubbar som svensk tjej iaf att hitta en promoter som löser inträde, att man får går före i kön plus att man får ett bord med hur mycket dricka man vill alldels gratis. Det är sjukt, jag vet. But this is how it works.

En promoter är en tjej eller kille (oftast kille) som promotar klubben och ser till så att det kommer in snygga, roliga och täta gäster dit så att det spenderas pengar, folk har kul och det flödar alkohol. Deras jobb är att se till så att borden och gästerna har kul. De har ett hav av kontaktnät med andra ord och som svensk eller skandinavisk tjej så är det inga problem alls att ta sig in då alla älskar svenskar.

Ellinor hade haft lite kontakt med promotern som fixat in oss varenda kväll när hon bodde här i London men för er så är det ju bara att skriva i svenskar i London gruppen på Facebook typ så löser det sig enkelt. Vår promoter vi hade/ har är typ den sötaste och roligaste killen någonsin. Har aldrig fått så mycket komplimanger någonsin som han gav mig och Ellie när vi var med honom. Han sa alltid att vi var hans VS Angeles haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna