Som många av er säkert redan vet så skaffade jag ju en personlig tränare här i Västerås på World Class för att komma i bättre form och förbereda mig inför surfingresan i Marocko. Att surfa är nämligen mer ansträngande och jobbigt än många tror eftersom att det endast är ungefär 10 % som handlar om att faktiskt surfa och fånga vågor och restan av tiden spenderas i vattnet för att paddla och ta sig ut på sin ”startposition”.

 

Så jag säger bara tack Karna (min personliga tränare) för att du gav mig ett träningschema anpassat efter att jag skulle iväg och surfa. Hade inte klarat det lika bra annars utan dig. Nu ska nästa träningsmål upp och jag är mer än taggad.

 

// As many of you probably already know, I did get myself a personal trainer here in Västerås at World Class to get in better shape and prepare my body for the surf trip I went on in Morocco. The surf is namely more strenuous and tedious than many people think, because it is only about 10% surfing and catching waves and the rest of time is spent in the water to paddle. So I’m just saying thanks Karna (my personal trainer) because of your training schedule that I got to prepare my body for the surf. Could not have done it as well without you. Now, it’s time to hit my next fitness goal //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna