Har alltid velat testa contouring så när jag sprang runt i en sminkbutik i London och hittade Smashboxs lilla contouring kit var jag ju självklart tvungen att testa det. Köpte även en concealer och en primer som var magisk. Är dock fortfarande rätt dålig på det här med att skugga ansiktet men Ellinor gjorde det på mig och fan vad bra det blev. Såg ut som en annan människa. Har ni testat contouring? Brukar ni använda skuggor i ansiktet? Har ni några bra tips?

 

// Have always wanted to try contouring so when I ran around in a make-up store in London and found Smashboxs little contouring kit, I had to buy it and try it. I also bought a concealer and a primer that was sooooo good. I’m still pretty bad at this shading thing but Ellinor did it on me and oh wow what good it turned out to be. I looked like a different person. Have you ever tried contouring? And have any good secret tips for a beginner like me? //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna