// SNAKEPRINT SET topshop / SHOES nelly / SUNGLASSES lindex / BAG hm //

 

Hej finisar! Har fullt upp här hemma med att packa upp resväskan ifrån London och packa ner saker igen inför nästa resa som går till USA redan på torsdag (!!!) Måste iväg och fixa massa ärenden idag också och imorgon ska jag vara i Stockholm hela dagen på fotografering och möten. En hektiskt vecka med andra ord. Är väldigt nöjd över att jag hunnit med några träningspass nere på World Class mitt i all kaos med. För det hade jag inte prioriterat för ett halvår sedan.

 

// Hey babes! There’s a lot going on here at my house since I need to both pack and unpack my bags prior to Thursday since we’re leaving for Florida (!!!) I’m super excited for a few weeks in the sun but have a lot to do before I can relax. Tomorrow there’s meetings and photoshoots in Stockholm all day long so need to get all sorted today. Talk to you later x //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna