Äntligen är det dags för semester mina vänner (!!) Behöver verkligen den här lilla retreatresan efter all stress och hets som varit de senaste månaderna. Kommer bara träna, äta nyttigt, ligga i solen och shoppa. Inget annat. Får se om jag svänger förbi Disney Land en sväng också med en kompis som snart flyttar till Orlando, var så länge sen jag var där så det vore ju hur roligt som helst.

 

Nu ska jag packa ner det sista i resväskan och sen går planet mot varmare breddgrader senare i eftermiddag. Kommer blogga på som vanligt såklart och har även lite tidsinställt som kommer upp idag. Kram på er <3

 

// Finally time for some vacation babes (!!) And I couldn’t be more excited. I really do need this little retreat vacation with the family right now. Can’t wait for healthy food, great workouts, awesome shopping and sun. Might drop by Disney Land as well since it was ages ago I was there. What do you think? Sounds like a great idea right?? Talk to you later, xx //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna