Äntligen ligger jag i min efterlängtade hotellsäng nere i Napels, Florida i min rosa morgonrock!! Vilken resa. Vårt plan ifrån Amsterdam till Atlanta var försenat så missade den sista flygningen ner till Florida, West Palm Beach, vilket resulterade i att vi fick stanna en natt i Atlanta därav att vi inte kommit fram förrän nu. 

 

När vi landade i förmiddags i West Palm Beach så åkte vi direkt till favorit matbutiken Whole Foods och åt lunch (som ni ser på bilden) och sedan svängde vi förbi en shopping mall för att kika lite snabbt i några butiker innan vi bilade till Napels där vi nu kommer vara i en vecka om jag förstått det hela rätt. Nu blir det middag och sen ska jag sova xx

 

// Finally here! Hallelujah what a trip. Missed our connecting flight from Atlanta down to West Palm Beach, Florida yesterday so had to stay a night in Atlanta and fly down this morning. When we arrived early today we went straight to our favorite grocery shop Whole foods and had this lovely lunch. And after that we went quick to a shopping mall and then drove down to Napels where we are now and where we’re gonna stay for the next week. Now: dinner, after that: sleep //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna