// JACKET lager157 / SKIRT forever 21 / TOP nelly / SHOES topshop //

 

Blev lite halvtaskiga bilder eftersom att jag kom på att jag var tvungen att fota precis när solen gick ner men bättre än inget va? Älskar att det finns så otroligt mycket fina miljöer att fota på i Florida så det lär bli en del bilder eftersom att jag köpt ett nytt objektiv till kameran med. Kan berätta mer om det senare. Dessa bilder är tagna precis utanför hotellet. Kram på er!

 

// The pictures didn’t turn out that good since it was getting dark when we took them but better than nothing right?? I love that there’s so many beautiful views here in Florida which looks good in photos, therefore there will be a lot of photos from here //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna