So how do you like my new bag? Jag älskar den men vet ni vad jag älskar ännu mer??? Att den kostat 298 dollar men nu bara gick på 143 dollar vilket motsvarar ungefär 1150 svenska kronor. Det är en Ralph Lauren väska och jag älskar verkligen allt med den. Alla fack och förvaringsmöjligheter är perfekta, storleken, färgen and the list goes on.

 

För er som inte varit i USA tidigare så är this the place to be om man ska handla märkesprylar. Oavsett om du går till en vanlig butik eller outlet så kommer du undan mycket billigare än hemma. Men ett stort tips är ju att faktiskt gå till T.J. Maxx eller Marshalls. Vi åker alltid dit och fyndar. Det är rätt rörigt och man måste leta för att hitta det man vill ha man ack vad värt det är i efterhand. Hittade b.la. Michael Kors klockor, plånböcker och väskor där sist och det var ju där jag fyndade den här väskan också. På just dessa butiker är det nämligen mycket billigare.

 

// So how do you like my new bag? I love it bud do you know what I love even more?? It used to be $298 but I got it for $143 which represents about 1150 Swedish crowns. It’s a Ralph Lauren bag and I really love everything about it. All compartments and storage facilities are perfect, the size, the color and yeah the list goes on. For those of you who have not been in the US before, this is the place to be if you want to buy branded stuff. Whether you go to a regular store or outlet you will come away much cheaper than at home. But a big tip is to actually go to T.J. Maxx or Marshalls. We always go there and bargain hunt. It’s pretty messy and you have to look to find what you want but oh it’s worth it afterwards. Found Michael Kors watches and purses there last time and that was where I bought this bag too. At these stores, it is a lot cheaper //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna