Imorse medans mamma och pappa var ute och sprang så skyndade jag och amanda iväg till affären för att överraska dem med en god frukost. Vi kom på idéen lite väl sent så var tvungna att springa bort till matbutiken för att vi skulle hinna tills dem kom hem. De var redan hemma när vi kom tillbaka så vi tvingade istället ut de på balkongen och förbjöd dom att komma in till köket medans vi förberedde frukosten och kom sedan ut och överraskade med detta.

 

Gud vilka fantastiska döttrar vi är va? Nja, vi hade en liten familjefight här borta i paradiset igår så det här var mer ett förlåtande drag från vår sida än en överraskning kanske. Men det är ju tanken som räknas och jag vet att mamma speciellt blev väldigt glad. Nu blir det poolhäng!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna