Idag kära läsare har tre av er chansen att vinna ett varsitt presentkort på 500kr vardera hos CASEAPP. Hur bra?? Mitt skal som ni ser på bilden ovan har jag gjort själv på deras hemsida och jag är så jäkla nöjd. Tycker det är så snyggt med marmor. Mainstream, jag vet men kunde inte hålla mig. Men tillbaka till tävlingen antingen kan ni designa ett eget skal/skin eller så kan ni ge bort en design i julklapp kanske? Jag skulle bli så glad om jag fick ett skal som någon designat åt mig. Det blir ju lite personligt också, vilket alltid värmer lite extra i hjärtat. Nog om det, ge mig en kort rolig historia kring din mobil eller dator så väljer jag en vinnare någon gång här innan jul.

 

P.S. Vinnaren av hårprodukterna från Aussie blev förövrigt Hanna Stenberg, grattis finis! OCH så får jag inte glömma att ge en liten shoutout till Signe Flygare igen också, snälla mejla mig din adress så att du kan få din stora chokladvinst!! Annars får jag välja en ny vinnare…

 

Tävling i samarbete med Caseapp

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna