Gick ut och gick häromdagen längs med kanalen och stranden här i Naples och säger bara JAG KOMMER HITTA MITT DRÖMHUS HÄR! Jag har nämligen kommit fram till att mitt drömhus ligger vid en kanal med en inifity pool, stor brygga, båt osv. Och det finns VÄLDIGT många sådana hus här eller snarare palats. Men visst låter det fantastiskt? Vill bo vid vattnet och tror kanal passar mig bättre än havet. Sen vill jag ju självklart att havet ska ligga nära. Men jag menar kolla på bilderna ovan. Det är ju dröm.

 

// Went out and went the other day along the canal and the beach here in Naples and just say I WILL FIND MY dream home HERE! For I have come to the conclusion that my dream house is located on a canal with a inifity pool, large pier, boat, etc. And there are very many such houses here, or rather palace. But yes, it sounds amazing? Want to stay on the waterfront and canal think suits me better than the sea. Then I want obvious that the sea should be close. But I mean check out the pictures above. It’s perfect //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna